Alla inlägg den 2 januari 2010

Av Johanna - 2 januari 2010 00:27

Gurkan fick leka av sig med en annan hund idag. En sexmånaders vit herdehund som sprang så snön yrde i rasthagen! Freja var försiktig men mycket trevlig som var med på det mesta. Gurkan satte in sin charmoffensiv mot ägarna och mådde prima som högsta hönset.

När vi kom hem slocknade hon tämligen omgående. Eftersom hon löpt så har aktivitetsnivån legat på mycket låg och denna kylan har inte ökat hennes intresse för en större förändring. Vi ger henne ett par dagar till så blir det nog full gas igen!

  


Lillan har idag agerat bebis-Drake i sin fina gröna dräkt. Komplett med "fjäll" på rygg, huvud och rumpa. Nu kryper hon ordentligt så det är alltid ett öga i hennes riktning för att undvika hyss och påhitt.

Häromdagen var vi på vällingjakt. Det krävdes fyra affärer för att hitta "vår" sort. Nestlés fullkornsvälling med päron från ca 8 månader ska det vara! Vår frustration var stor för vällingen finns överallt. Ifall du har ett barn på 15 månader! (Det blir för kraftigt för Lillan). Då sitter vårt lilla sockergryn i sin stol under en väldig olåt tills vällingen är ätklar. Hon klunkar i sig större delen (om inte hela mängden) innan sömnen kommer.

En ny rolig lek är att jag ska bygga klosstorn som hon river i kull. Naturligtvis ska det vara ljudeffekt vilket framkallar kikskratt som är så underbara att jag blir helt mållös! Nu börjar hon ställa sig upp mot föremål också. Drar sig upp till knästående för att inspektera allt i nya vinkeln. Behöver jag nämna att hennes säng är ombyggd till nedersta läget?

Nya steg i utvecklingen sker varje dag och det är helt underbart!


Natti folket!

Ovido - Quiz & Flashcards